Mijn profiel
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in.

Over ons

Een bredere kijk op welzijn én werk.

Wij hebben een bredere kijk op welzijn. We bieden de oplossingen die klanten zoeken én gaan graag een stapje verder. Wie naar de dokter moet, bieden we een terugbetaling én gezonde voordelen. Wie mama wordt, bieden we een moeder-schapsuitkering én kraamzorg. Wie zorg nodig heeft, bieden we thuiszorg én persoonlijk advies. Helan is helemaal welzijn. We zorgen graag voor rust in het huis én in het hoofd van onze klant. 

We hebben ook een bredere kijk op werk. Werk is voor ons meer dan taken uitvoeren. Werk je bij Helan, dan zorg je meteen ook voor meer welzijn. Als huishoudhulp maak je huizen proper én mensen gelukkig. Als kinderbegeleider bied je kinderen opvang, maar ook ruimte om te groeien. Bij het ziekenfonds ben je expert in jouw vakgebied én vergroot je het welzijn van onze klanten. Bij Helan luisteren we écht, durven we anders zijn, zorgen we voor eenvoud en komen we samen in beweging.

Ben jij helemaal Helan? We popelen om je te leren kennen. 

Een onafhankelijk ziekenfonds. En zoveel meer.

Helan is er voor iedereen die bewust wil leven. Voor wie jong is, of een dagje ouder. Voor wie ziek is, of aan z’n gezondheid wil werken. Voor wie druk bezet is, of op zoek is naar rust. Die ruime groep van klanten bieden wij een totaalpakket aan diensten en expertise waarmee ze hun levenskwaliteit kunnen verbeteren. Op elk moment en in elke fase van hun leven. 

Zet jij graag jouw talenten in om voor meer welzijn te zorgen? Laat ons weten wie je bent en maak alvast kennis met je collega’s

Bekijk de vacatures bij Helan Ziekenfonds

Helan Huishoudhulp. Blij thuiskomen.

Bij Helan Huishoudhulp helpen meer dan 3.600 huishoudhulpen hun klanten elke dag met kwalitatieve poets- en strijkhulp via dienstencheques. Als huishoudheld bij Helan maak jij huizen proper én mensen gelukkig. 

Word jij één van onze nieuwe huishoudhelden? Dan zorgen we goed voor jou! Je mag rekenen op een vast contract en een mooie verloning. En je werkt dichtbij huis. Maar wat écht het verschil maakt? Je komt thuis bij je klanten. Want we zorgen voor klanten waar je een goede klik mee hebt, zodat je elke dag opnieuw graag gaat werken. Je krijgt respect voor je inzet. Of het nu gaat om poetsen, boodschappen doen, koken of strijken. Als huishoudhulp sta je er nooit alleen voor. Je krijgt de nodige opleiding en ondersteuning en onze 80 enthousiaste consulenten staan je met raad en daad bij. 

Wil jij als huishoudhulp zorgen voor meer rust in het huis én in het hoofd van Helan klanten? Laat ons weten wie je bent en maak alvast kennis met je collega's.

Solliciteer als huishoudhulp

Helan Kinderopvang. Volop groeien.

Met 68 erkende kinderdagverblijven, 12 vestigingen buitenschoolse opvang (IBO) en 90 enthousiaste onthaalouders is Helan Kinderopvang de grootste privé-aanbieder van kinderopvang in Vlaanderen. We hebben een unieke pedagogische werking, werken op het eigen ritme van elk kind én werken nauw samen met onze ouders.   

Word jij één van onze enthousiaste kinderbegeleiders? Helan kinderbegeleiders en onthaalouders garanderen elke dag opnieuw kinderopvang die veilig, gezond en duurzaam is. Verzorgen en koesteren doen we als de beste, maar we zijn ook échte initiatiefnemers en spelen creatief om met ontwikkelingsnoden. Niet alleen onze organisatie groeit jaar na jaar, ook onze medewerkers groeien door opleidingen, ondersteuning en coaching.  

Wil jij als kinderbegeleider kinderen volop ruimte bieden om te groeien? Laat ons weten wie je bent en maak alvast kennis met je collega’s.

Solliciteer als kinderbegeleider of onthaalouder

Helan Thuiszorg. Zorg vinden.

Bij Helan Thuiszorg maken bijna 200 verzorgenden en gespecialiseerde poetshulpen elke dag het verschil voor mensen in een zorgsituatie. We zorgen niet alleen voor persoonlijke verzorging, maar ook voor emotionele ondersteuning en hulp bij administratie.  

Word jij één van onze zorghelden? Dan maak je een merkbaar verschil in het leven van je klanten en omring je hen met de beste zorgen, in elke fase van hun leven. Je staat klaar voor iedereen die ziek, ouder of revaliderend is.   

Wil jij bij Helan Thuiszorg een luisterend oor én een helpende hand bieden aan onze klanten? Laat ons weten wie je bent en maak alvast kennis met je collega’s.

Solliciteer als verzorgende

Helan Zorgwinkel. Steun krijgen.

Helan Zorgwinkel is de partner van onze klanten in gezondheid, welzijn en thuiszorg, via een webshop, 4 winkelpunten en een uitleendienst. Klanten vinden er alles om gezond en fit te blijven, van baby tot senior. Én ze kunnen er zorgmateriaal en mobiliteitshulp kopen of huren.  

Word jij één van onze geëngageerde zorghelden? Je zorgt dat onze klanten de juiste producten vinden om gezond te blijven én je geeft advies op maat om hun welzijn in zorgsituaties te vergroten. 

Wil jij onze klanten de juiste steun bieden voor nu en later? Laat ons weten wie je bent!

Bekijk de jobs bij Helan Zorgwinkel

Heyo. Actief verkennen.

Heyo zorgt voor leerrijke, sportieve of avontuurlijke vakantiekampen met en zonder overnachting op 100 locaties in binnen- en buitenland. Kinderen van 3 tot 18 jaar kunnen er samen spontaan groeien, ontdekken, beleven, en experimenteren. 

Word jij één van onze uitbundige monitoren of actieve vaste medewerkers? Heyo biedt jou een creatieve werkomgeving waar openheid, passie en kwaliteit centraal staan. Je komt terecht in een enthousiast team van 3.000 monitoren die kinderen graag de beste tijd van hun leven bezorgen. Of je sluit je aan bij onze bende van een 40-tal vaste medewerkers in onze kantoren in Melle of Wilrijk!

Ben jij ook wild van vakantiekampen? Maak alvast kennis met enkele van je collega's en schrijf mee aan ons nieuw verhaal.

Kom ons enthousiaste Heyo team vervoegen!

Helan. Helemaal welzijn.

Helan is een breed ecosysteem van dienstverlenende bedrijven met verschillende expertises. We bieden onze klanten samen een totaalpakket aan diensten waarmee ze hun levenskwaliteit kunnen verbeteren. 

Heb jij een bredere kijk op IT, marketing, HR, finance…?

Kies voor een job bij Helan en laat je talenten schitteren in een warme werkomgeving waar je het welzijn van mensen beter mee maakt en waar je zelf volop ruimte krijgt om te groeien. 

 

Liever aan de slag bij de overkoepelende Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen? Je vindt er o.a. één van de grootste IT-afdelingen van België. 
Bekijk hier de vacatures!

Of duik eens in het jobaanbod bij Partenamut (het onafhankelijk ziekenfonds in Wallonië en voor de Franstaligen in Brussel) of de Freie Krankenkasse (die zich richt op de Duitstalige Gemeenschap in België).