Mijn profiel
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in.

Stage / jobstudent

Klaar voor een leerrijke stage of een vakantiejob bij Helan? Je bent van harte welkom!

Stage lopen bij Helan

Ben je voor je opleiding op zoek naar een boeiende en leerrijke stage waar je zelfstandig kan werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden stageplaatsen voor bachelors en masters uit verschillende studierichtingen, alsook voor kinderbegeleiders. We passen de inhoud van je stage aan volgens de verwachtingen van je school, het aanbod van onze diensten en jouw interesses.

Kom je eerste werkervaring opdoen bij Helan! 

Stuur je CV en duidelijke info over je stage

Werken als jobstudent bij Helan

Een studentenjob bij Helan Kinderopvang

Ben jij minstens 18 jaar oud en werk je graag met kinderen? Als jobstudent bij Helan Kinderopvang doe je activiteiten met de kindjes, help je mee met de verzorging en ondersteun je tijdens de eetmomenten. Vooral tijdens de paas- en zomervakantie kunnen we je hulp goed gebruiken.

Wat verwachten wij van jou? 

  • Een diploma 6de jaar kinderzorg of 1ste jaar hogeschool in kleuteronderwijs, (ortho)pedagogie, pedagogie van het jonge kind of andere humane wetenschappen
  • Een model 2-bewijs van goed gedrag en zeden
  • Een grote portie enthousiasme, werklust en zin om bij te leren

Solliciteer als jobstudent
 

Een studentenjob bij Helan Ziekenfonds

Ben jij 18 jaar of ouder en heb je talent voor administratie en organisatie? Dan kunnen wij je hulp goed gebruiken op verschillende diensten bij Helan Ziekenfonds. Welke taken wij precies voor je klaar hebben, hangt af van de specifieke dienst waar je terecht komt. Maar laat ons gerust weten welke opleiding je hebt genoten en wat je sterktes en interesses zijn. Wij vinden zeker een goede match met één van onze diensten.

Solliciteer als jobstudent