Mijn profiel
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in.

Lander

Monitor bij Heyo vakantiekampen

Al 10 jaar ben ik aan de slag als monitor bij Heyo Beleving! Van jongs af aan ging ik al mee als lid op jeugdvakantie. Toen ik niet meer mee kon als lid, besloot ik met veel enthousiasme om het monitorenteam te vervoegen. Wat mij veel voldoening geeft, is het groepsgevoel dat sterk aanwezig is bij Heyo en dat je kinderen écht een onvergetelijke vakantie kan bezorgen. De communicatie tussen de vakantiedienst en de monitoren loopt steeds op een vertrouwelijke en familiale manier. Het voelt telkens weer als thuiskomen. Ik kijk elk jaar uit naar de ontmoeting op de opstapplaats. Zo zien we de nieuwe én oude gezichten terug, met de nodige knuffels en high fives!

Verschillende jaren op rij ga ik als monitor mee naar Kleinarl, vergezeld van een hecht team dat ondertussen ook vrienden zijn geworden. Het skigebied kent geen geheimen meer voor ons en ook de lokale bewoners weten ondertussen wie het team achter Heyo is. Zo gaan we elk jaar rodelen, gaan we een avondje naar de plaatselijke discotheek en sluiten we onze vakantie af op het dorpsfeest in Kleinarl. Hier zijn we de afgelopen 4 jaar met de kinderen van Heyo de onbetwiste winnaar van de ‘Snowsoccercompetitie’. Dit jaar nemen we hopelijk ook de gouden plak van de curling mee naar huis ;-) Ik heb er alvast weer zin in!

Hetgeen wat mij triggert is het enorme groepsgevoel en dat je door je eigen enthousiasme en plezier de kinderen een onvergetelijk kamp bezorgt.
Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwe jobs?
Schrijf je dan in voor onze jobalert

Maak Job Search Agent aan